Nieuwjaarsbijeenkomst 2020 in Molendries

 Januari is traditioneel de maand waarin etentjes, recepties en bijeenkomsten allerhande plaats hebben om elkaar het allerbeste te wensen in dat nieuwe jaar.
Dit is zeker niet anders voor de “Exers” van Sint Idesbald.
Met 39 kwamen we samen in Molendries op donderdag 23 januari 2020. Met een lekker aperitief glaasje in de hand, begroette iedereen elkaar hartelijk. De laatste nieuwsjes, weetjes en berichtjes werden uitgewisseld. Intussen genoten we van enkele heerlijke hapjes erbij.
Eenmaal iedereen z’n plekje aan tafel gevonden had werd het voorgerecht geserveerd. De enen hadden gekozen voor een Noorse gerookte visschotel, de anderen voor de scampi’s van het huis. Het liet zich smaken. Raar maar waar, eenmaal een bord voor de neus verstomt onmiddellijk het gekwebbel. ’t Smaakte! Het daarop volgende hoofdgerecht beviel ook heel goed: een heerlijke chateaubriand met de nodige garnituur erbij.
Tussendoor nam Willem even het woord om iedereen toe te spreken. Na die beste wensen wist hij ons ook te vertellen waarom een aantal ex-collega’s noodgedwongen moesten afhaken omwille van ziekte, ziekenhuisopname of andere bekommernissen. (Spijtig natuurlijk, maar we hopen dat die collega’s er de volgende keer wel weer bij zijn!) Ook werd het even stil toen Willem de namen van de gestorvenen van het voorbije jaar uitsprak. Het beleidsgroepje (de “gangmakers” volgens Willem) werd nog even voorgesteld en kort had hij het ook over de vernieuwing van de naam “Exers” en de website van onze groep. www.exers.be Daarna kon iedereen opnieuw gezellig verder keuvelen over ditjes en datjes.
Een heerlijk dessertbuffet met een potje koffie rondde het Nieuwjaars menu af.
Met een goed gevoel trok iedereen huiswaarts. Op naar onze eerste uitstap van dit nieuwe jaar. We hopen dat je er dan opnieuw bij kunt zijn. Je hoort nog van ons!
de “Gangmakers”

 Als je op de foto klikt krijg je hem te zin in apart scherm, en daar kan je hem stilzetten, om bijv op te slaan